Bygghissar


Säkra och effektiva bygghissar 


Är ditt företag i behov av snabba, säkra och flexibla bygghissar till din arbetsplats? Vi erbjuder certifierade och godkända bygghissar som monteras av utbildad och erfaren personal.  Vi vänder oss till privatpersoner, företag, och bostadsrättsföreningar som är i behov av en säker och effektiv bygghiss. Genom att använda bygghissar kan byggen utföras snabbare, vilket kan spara både tid och pengar.

Välkommen att kontakta oss om du behöver bygghissar till ditt projekt. Vi återkommer inom kort med offertförslag eller mer information.

Kontakta oss

Hyr en bygghiss utan krångel

Är ert företag i behov av en eller flera olika bygghissar ? Vi erbjuder marknadens bästa och mest pålitliga bygghissar, som passar perfekt till alla typer av bygg- och arbetsplatser. Oavsett om ni jobbar med nybyggnation, renovering eller ombyggnation, har vi lösningen när det handlar om bygghissar för ditt projekt.

Vi arbetar alltid med service och kundbemötande i framsätet. Det innebär att vi alltid lägger in en högre växel och anstränger oss för att förstå våra kunders behov, samtidigt som vi aldrig kompromissar med miljö och säkerhet.

Våra bygghissar uppfyller högt ställda krav

När ni hyr en bygghiss  av oss kan du vara trygg i att du får en produkt som uppfyller de högsta säkerhetskraven kombinerat med maximal kapacitet och effektivitet. Vi finns alltid till hands för att ge råd och stöd, samt skräddarsy lösningar som passar just ert byggprojekt. Det är till oss du ska vända dig när du är i behov av bygghissar – vi hjälper dig att förenkla ditt  byggprojekt.

Vgroup bygghiss
Vgroup byggnadsställningar bygghiss

Bygghissar möjliggör mycket på bygget

Bygghissar är populära hjälpmedel på byggarbetsplatser runt om i världen. De ger möjlighet till transport av material, verktyg och arbetspersonal mellan olika höjdnivåer på en byggarbetsplats och gör alltid arbetet enklare för byggen som sker på höga höjder.

Bygghissar kan vara  fasta eller rörliga och kan användas för att transportera det mesta: från mindre verktyg till tunga komponenter i material som stål och betong.

Bygghissar effektiviserar arbetet på byggarbetsplatser och ger byggarbetarna större säkerhet. Genom hissarna behöver ingen bära tunga laster upp och ner för trappor och alla kan istället fokusera på att utföra sitt byggarbete på ett säkert och effektivt sätt.

Krav på bygghissar vid höga arbeten

Det finns ett flertal av bygghissar, såsom tornhissar, rakthissar och skivhissar.Vilken hiss du ska välja beror på olika faktorer som höjd, viktbelastning och tillgänglighet. Vi hjälper dig att hitta rätt i vårt utbud av bygghissar!

Alla byggnadsarbetare har rätt till hiss när jobbet utförs högre upp än tio meter över marken och där det görs många förflyttningar upp och ner. Det framgår av Arbetsmiljöverkets föreskrifter om byggnads-och anläggningsarbete.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra bygghissar
Kontakta oss