Väderskydd


Bygg i alla väder med våra väderskydd 


Är du i behov av ett väderskydd inför ett byggprojekt? Välkommen till oss på VGROUP Ställning & Väderskydd AB – vi har genom åren byggt många olika väderskydd. Allt från skydd med riktigt stora spännvidder till olika skräddarsydda lösningar.

Välkommen att kontakta oss om du är i behov av ett tåligt och säkert väderskydd. Vi återkommer snarast med offert eller mer information.

Kontakta oss

Några exempel på när man kan nytta av ett väderskydd:

  • Fasadarbeten.
  • Takarbeten.
  • Putsning och målning.
  • Murarbeten.
  • Plåtarbeten.

Utan väderskydd – kortare byggtid

Det är bäst att bygga när det är fint väder. Lätt att säga säger du med det nordiska klimatet i tanken. I Sverige måste vi kunna bygga i alla väder – annars skulle byggbranschen stå still under långa perioder. Det är här vi kommer in med våra utmärkta väderskydd.

Vgroup väderskydd
Vgroup väderskydd byggnadsställningar

Fungerar som ett tillfälligt tak

Ett väderskydd kan man kalla ett tillfälligt tak som underlättar arbetet i samband med byggen och renoveringar. Väderskyddet skyddar fastigheten från regn, snö, fukt och vind och du kan fortsätta bygget oavsett väder. 

Med hjälp av ett väderskydd kan du bibehålla hög kvalitet och effektivitet på bygget och du kan måla, montera, gjuta, isolera, lägga plåt och svetsa i alla väder.  Du håller dessutom arbetsplatsen varm. Detta gör att betong och annat kan torka i ett lämpligt klimat även på vintern. Genom att planera ordentligt kan du vinna mycket byggtid med hjälp av ett av våra kvalitativa väderskydd.

Kan anpassas till de flesta projekt

Våra väderskydd går att anpassa till de flesta byggprojekt och vi vänder oss till såväl företag som privatpersoner. Särskilt när det handlar om att bygga hus i trä är det viktigt med ett riktigt väderskydd. Prefabricerade hus bör heller inte monteras vid regnigt väder. Vi har lång erfarenhet av byggbranschen och vet vilka krav som ställs på väderskydd. Vi anpassar alltid ditt väderskydd efter behov och erbjuder kvalitetsgaranti på våra produkter.

Så hittar du rätt väderskydd till bygget


Du har bestämt dig för att investera i ett väderskydd för ditt bygge. Men innan du tar steget är det viktigt att ta reda på vilka faktorer som du behöver tänka på när du köper. Här är en punktlista med saker att komma ihåg:

  • Material. Välj ett väderskydd som är gjort av högkvalitativt material som står emot olika vädervariationer.
  • Funktion. Se till att det erbjuder tillräckligt med skydd för ditt bygge och att det är enkelt att installera.
  • Utseende. Se till att det är enkelt men stilfullt. Väderskyddet bör passa in i omgivningen och inte sticka ut för mycket.
  • Pris. Se till att du hittar ett väderskydd som passar din budget och som ger dig fullständigt skydd för ditt bygge.

Vi hoppas att den här punktlistan har hjälpt dig att bestämma vilket väderskydd som passar både din budget och dina behov. Kom ihåg, ett väderskydd ger skydd och ser till att du har ett starkt bygge som klarar alla typer av väder. 

Välkommen att kontakta oss redan idag för mer information och rådgivning om våra väderskydd. 

Vgroup väderskydd
Hållbara väderskydd för bygget
Kontakta oss