Ställningar Stockholm


Ställningar Stockholm – VGROUP Ställning & Väderskydd AB


Är det dags för ett större byggprojekt? Du kanske ska måla fasaden och behöver en mindre byggnadsställning? Slarva inte med säkerheten – anlita oss för att installera ställningar i Stockholm. En byggnadsställning ger dig ett stabilt underlag att arbeta på oavsett arbetshöjd. Den underlättar arbetet och skapar en säker och trygg arbetsmiljö. 

Kontakta oss

Det mesta inom ställningar 

Vi erbjuder det mesta inom byggnadsställningar – fasadställningar, intagsbryggor, väderskydd och en rad olika speciallösningar. Moderna byggnadsställningar som passar alla behov och plånböcker. Vi är en certifierad ställningsentreprenör – vilket innebär att vi är en seriös och kompetent aktör i branschen.

  • Kompletta ställningar och tillbehör.
  • Snabb och enkel montering.
  • Hög säkerhet och kvalitet.

Kontakta oss på VGROUP Ställning & Väderskydd AB redan idag – vi installerar rätt ställning för ditt projekt i Stockholm. Svårare än så behöver det inte vara!

Hyr eller köp en byggnadsställning

Du kan antingen hyra eller köpa en ställning hos oss. Om du har behovet en längre tid och vid flera tillfällen kan det vara värt att köpa en. Annars går det självklart att hyra under en valfri period. 

Vi hjälper givetvis till med montering och nedmontering om du behöver det och vi ger dig gärna råd om säkerheten för att du ska kunna arbeta så säkert som möjligt.

Höga krav på säkerhet vid byggen

Enligt arbetsmiljöverket ska alla arbeten som utförs på två meters höjd eller högre ha byggnadsställning. Om ett arbete ska göras på fasaden är det alltså obligatoriskt med en ställning – oavsett om det handlar om att nybygge eller en renovering – och man kommer inte under minimigränsen. Vi ser till att säkra en trygg ställning i Stockholm för ett säkert arbete.

Vgroup byggnadsställningar - ställningar Stockholm
Vgroup byggnadsställningar - ställning Stockholm

Ställningar i Stockholm för alla behov

En trygg och säker arbetsmiljö är mycket viktigt i byggbranschen. Det är dessutom alltid arbetsgivarens eller uppdragsgivarens ansvar att se till så att hantverkarna har en säker arbetsplats att gå till på dagarna. Hos oss hittar du ställningar av olika slag som passar för såväl stora byggprojekt som till små renoveringsarbeten.

Vårt företag har varit framgångsrikt i många år, mycket tack vare nöjda kunder som ger goda referenser. Vi hjälper byggföretag, fastighetsägare och privatpersoner – små och stora kunder är lika viktiga för oss. Våra medarbetare arbetar kundorienterat och för att kunna ge så god service som möjligt.

Vi hjälper dig att hitta rätt ställning

Genom att ta hänsyn till dessa punkter när du väljer din ställning kan du känna dig trygg och säker när du utför ditt arbete. Om du följer de här råden kan du vara säker på att din ställning kommer att uppfylla dina behov och göra det jobb som du förväntar dig.

Vår sakkunniga och vänliga personal hjälper dig gärna att hitta den rätta byggnadsställningen för dina behov. 

Kontakta oss idag för mer information och rådgivning om våra ställningar i Stockholm.

Ställning Stockholm – detta bör du tänka på

Om du planerar att köpa en byggnadsställning för hemmabruk eller yrkesmässig användning finns det vissa saker du bör ta hänsyn till. Följande punkter ger några riktlinjer för att hjälpa dig att bestämma vilken typ av ställning som passar dina behov bäst:

  • Kvalitet. Det är viktigt att säkerställa att den byggnadsställning du köper uppfyller de högsta standarderna när det gäller säkerhet, stabilitet och funktionalitet.
  • Kostnad.  Priset på en ställning är beroende av dess kvalitet och design, så se till att du får ett pris som ligger inom dina begränsningar.
  • Användningsområde. Se till att ställningen är anpassad för det arbete som ska utföras och att den uppfyller alla relevanta säkerhetskrav. Snåla inte och ta en mindre byggställning än du egentligen behöver, detta kan påverka din säkerhet och leda till onödiga olyckor. Helst rekommenderar vi dig att alltid konsultera och anlita ett proffs. 
  • Design. Om ställningen är till för hemmabruk bör du se till att den passar i din trädgård eller yttre miljö.
  • Extrafunktioner. Om du planerar att göra mer avancerade arbeten med ställningen, se till att den har de funktioner som krävs för detta.
  • Garanti och service. Det är viktigt att kontrollera vilken garanti som erbjuds på ställningen och huruvida du kan få teknisk support.
Vgroup byggnadsställningar

Ställning Stockholm – olika varianter


För att ditt byggprojekt ska bli så säkert som möjligt är det viktigt att välja rätt typ av byggnadsställning. Vi hjälper dig att välja och montera en ställning som passar dina specifika behov. För att det ska bli lite lättare för dig att ta ett bra beslut går vi igenom några av de vanligaste typerna av byggnadsställningar.

Fast monterad byggnadsställning

Denna ställningstyp byggs på plats där du ska arbeta. En fast monterad ställning ger goda variationsmöjligheter och god åtkomst till väggen som ställningen är monterad mot.

Rullställning

Detta är en mycket bra variant för den som behöver en ställning som man enkelt kan flytta från en plats till en annan. Passar utmärkt om du ska göra ett arbete på en mindre fasad. En rullställning passar bäst på hård och plan mark. 

Fasadställning

En fasadställning passar bra till större renoveringar. Den kommer väl till pass när arbetet ska utföras på ett stabilt och säkert sätt på högre höjder. Behöver du nå extra högt så kan ställningen monteras till lämplig höjd med hjälp av moduler. Ställningen ger dig en stor arbetsyta och den rejäla konstruktionen gör att du står stadigt.

Modulställning

Detta är en stabil och anpassningsbar ställning. Används ofta vid stora arbetsplatser, industrier och höghus där krav på hög lastförmåga och flexibilitet är viktigt. Det är även den vanligaste ställningen i Sverige. Har du någonsin sett en riktigt stor byggnadsställning så är det troligen en modulställning

Vgroup byggnadsställningar
Vi kan ställningar
Kontakta oss